Magazine Vennestraat Praat #5

De Vennestraat straalt één en al gezelligheid uit, en dit heeft zij voor een groot deel te danken aan haar leading ladies die hun hart, ziel én culturele authenticiteit in hun zaak hebben gestoken. In de Vennestraat zijn er heel wat sterke vrouwen die
een zaak runnen. Denk maar aan de schoonheidsinstituten ANASTASIA en BEAU MONDE, het gezellige biercafé ’T TULPKE, het heerlijke ’T GOUDEN FRIETJE, KERAMIEK STUDIO K&Z, het artistieke OJA, het creatieve MAHOMÉ, … om er maar een paar te noemen.

Er zijn heel wat vrouwen die zowel voor als achter de schermen hun eigen stempel op de zaak drukken en de zaak zo hun eigen identiteit geven. La mama’s toveren verfijnde smaakvolle gerechten op tafel die ze serveren met een huiselijke warmte, zodat je in een gemoedelijke sfeer culinair kan genieten. De vrouwelijke hartelijkheid zorgt ervoor dat bezoekers zich op en top welkom en in de watten gelegd voelen, … Vallina, mixologiste en zaakvoerder van restaurant O GEROS, heeft zelfs haar eigen gin op de markt gebracht. De vrouwelijke touch in de zaakjes van de Vennestraat zorgt net voor dat tikkeltje méér. Reden genoeg om deze powervrouwen eens extra in de kijker te zetten!

Ontdek er alles over in het gloednieuwe magazine Vennestraat dat je vanaf 18 augustus gratis kunt verkrijgen bij de handelaars in de Vennestraat, op C-mine en in de Bib.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s