KINDERPRET

KINDERANIMATIE ’T KWASTEELTJE
Iedere zaterdag vanaf 17u

Ook voor de kinderen is het vollebak feest. Elke zaterdag voorzien we een workshop in een gezellig caravannetje. We steken samen met ’t Kwasteeltje de handen uit de mouwen en gaan aan de slag met klei, verf, allerhande knutselmateriaal,
lijm en penselen.

Geniet van de verrassende animatie waarbij kindergrime en glittertattoo’s zeker niet mogen ontbreken.

De caravan waarin je kan luisteren naar fantastische en spannende verhalen zal zeker ook een plaatsje krijgen op de Vennestraat.


DE FOTOSTUDIO VAN BETSIE EN BERTHA

18/08 & 08/09 vanaf 17u

Betsie, een gezellige roze caravan waar je de leukste foto’s in kunt maken, is altijd in voor een feestje. Ze is graag van de partij op Vollebak Vennestraat. Wil je weten waarom deze caravan Betsie heet? Laat je verrassen en na een te gekke fotoshoot zal je haar naam niet snel meer vergeten!

Bertha is het jongste zusje van Betsie! Waar je bij Betsie het gevoel hebt door een roze bril te kijken, stap je bij Bertha de turquoise wereld binnen. Met allerlei leuke attributen – brillen, hoeden enz. maak je de leukste foto’s. Een gezellige en onvergetelijke herinnering aan Vollebak Vennestraat!
WARME WENSEN VERSIE VAN DE TYPEMACHINE
01/09 vanaf 17u

De mooie lichtjes, de vele verschillende typemachines en een heerlijk muziekje zorgen voor een prachtige aanvulling op Vollebak Vennestraat! De typemachine biedt jou de gelegenheid om op een ouderwetse, bijzondere manier een wens, wijsheid of lieve groet te typen voor je vrienden, een onbekende bezoeker in de Vennestraat of een kennis: iemand die je liefhebt, dankbaar bent of iemand die het gewoon even nodig heeft. Misschien krijg je wel een prachtige wens terug!

caravan-tkwasteeltje-2-640x430caravan-tkwasteeltje-11-640x43011017784_738864496226012_7321976248428847819_nAfbeeldingsresultaat voor bertha photo boothAfbeeldingsresultaat voor warme wensen versie van de typemachine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s