Menu

Spring naar inhoud
  • Programma
  • Over
  • Praktisch

De lekkerste canneloni van Limburg

We vroegen foodblogster Dorien Knockaert om af te zakken naar de Vennestraat en en typisch receptje te creëren. Ze beschreef haar ervaring als volgt:

Hoe klein ons landje ook is, ik kan nog altijd op de meest onverwachte momenten het gevoel krijgen op reis te zijn. Als ik verrast word door een plek met karakter, mijn zintuigen op scherp springen, de tijd een beetje minder dringt… Het waaide me toe toen ik voor dit recept inkopen ging doen in Genk, op een van de eerste hete dagen van het jaar. De zaterdagmarkt was in volle gang en deed de winkelstraat ruiken naar perziken en abrikozen… (lees hier verder).

Advertentie

Berichtnavigatie

← Proef de Vennestraat thuis met deze heerlijke receptjes
Download de Liesje Reyskens-app en zie dit beeld tot leven komen →
Widgets

Meest recente berichten

  • inschrijving

Archief

  • mei 2014

Categorieën

  • Geen categorie

Meta

  • Registreren
  • Inloggen
  • Berichten feed
  • Reacties feed
  • WordPress.com
Maak een gratis website of blog op WordPress.com.
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
    • vollebakvennestraat.wordpress.com
    • Aanpassen
    • Aanmelden
    • Inloggen
    • Korte link kopiëren
    • Deze inhoud rapporteren
    • Beheer abonnementen