C-mine zomer … daar smelt je voor

C-mine zomer

Daar smelt je voor

Deze zomer blijf je ongetwijfeld langer plakken op C-mine. Speel en relax op het C-mine plein, geniet van de zomerse avonden met film en muziek of bezoek de nieuwe expo’s.

 

Zuid

Op het C-mine plein laat creatief bureau DIFT zijn visie op de zomer zien met verrassende speel-en relaxinstallaties. Geniet onder de parasols op de grasheuvel, met een ijslolly in de hand of al picknickend aan de voet van de schachtbokken en Labyrint.

1 juli – 10 september

Ma-zo | 10-20u

 

BLACK

Ontwerperscollectief het LABO bestaat 30 jaar. Dat vieren ze met een dubbeltentoonstelling in de exporuimtes van C-mine. In FLASHBLACK krijg je een inkijk in de kleurrijke geschiedenis van het collectief. In deel twee van de tentoonstelling, BLACK TO THE FUTURE, zie je nieuw werk van ontwerpers en kunstenaars die zich lieten inspireren door het thema “black”.

1 juli – 27 augustus

Ma-zo |10-18u

 

C-mine expeditie

Met uitzicht op Labyrint

Daal af in de ondergrond en onderneem een avontuur van anderhalve kilometer: voel, hoor, zie en ervaar! In de virtual reality-module breng je een levensecht bezoek aan de mijn van Winterslag, een onvergetelijke ervaring. Eindig met een klim op de 65-meter hoge schachtbok, met een uniek uitzicht op Labyrint.

De hele zomer

di-zo | 10-17u

 

 

 

Labyrint

Midden op het monumentale C-mine plein staat nog de hele zomer een imposante stalen installatie: Labyrint. Een dwaaltocht door een kilometer aan stalen gangen, ontworpen door architectenduo Gijs Van Vaerenbergh. Laat je verrassen door de buitengewone perspectieven, zeker vanop de 60 meterhoge schachtbok.

tot eind september | doorlopend geopend

044 Labyrint 2

Maar ook Jazz op het plein, theatervoorstellingen voor het hele gezin, de studio en shop van Piet Stockmans,…

Ontdek het volledige programma op www.c-minezomer.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s